Amuse
Voorgerecht
- Tartaar van (gerookte) zalm*
Fris aangemaakt met een vinaigrette van appel en kalamansi, geserveerd met een Parmezaan krokantje en afgetopt met verse dille. - Geroosterde rode bieten tartaar*
Op smaak gebracht met appelkappertjes, romige feta en geserveerd met een selectie van verfijnde, knapperige slasoorten. - Krokant gebakken buikspek*
Op een romige pompoencrème, met zoetzure appelsiroop en een crunch van geroosterde hazelnoten
Tussengerecht (bij 4 gangen)
- Gyoza met kimchi & Old Amsterdam
Geserveerd op een bedje van daikon, komkommer crudette, begeleid door een frisse ponzu-saus.
Hoofdgerecht
- Risotto met zeebaars & gamba’s (of vegetarisch met bospaddenstoelen)*
Romige huisgemaakte risotto, geserveerd met zeebaars en een gamba. - Rosé gebakken lamsrugfilet*
Verfijnd geserveerd met een klassieke Bordelaise, elegante pommes Duchesse en een sierlijk groenteboeket.
Nagerecht
- Tarte Tatin
Lauwwarm geserveerd met kaneelroomijs en een rijke anglaisesaus.
*glutenvrij mogelijk
Menu kosten:
3 gangen: €47,95
4 gangen: €55,95
Bijpassend wijn arrangement:
3 gangen: €21,75
4 gangen: €29,00

