April menu € 23,50
Voorgerechten | |
Lente-uitjes crèmesoep | €6,50 |
met vulling van ham-kruidenkaas | |
Salade van serranoham rolletjes | €8,00 |
gevuld met tomaat, basilicum en roomkaas met balsamicostroop | |
Salade van geitenkaas | €7,95 |
met mandarijn en honing | |
Hoofdgerechten | |
Varkenshaas medaillons | €17,00 |
met pizzaiolasaus en gegratineerd met roombrie | |
Vis van de dag | €16,50 |
met limoen-dillesaus | |
Groente curry met rijst (vegetarisch) | €15,50 |
Nagerechten | |
Kaasplateau | €7,95 |
mix van zachte en hartige kaassoorten | |
Limoncello citroentaart | €6,50 |
met slagroom | |
Ijs van de dag | €5,95 |
met slagroom |
Wilt u afwijken van het menu, dan vervalt de menukorting en betaalt u de prijs per gerecht.
(Hoofdgerechten worden geserveerd met Franse frietjes, dagverse groenten en salade. Voorgerechten met een mandje stokbrood)